Stanleybet – casino

Stanleybet este un site cunoscut peste tot în Europa, mai ales printre pariorii sportivi. Pe lângă o gamă largă de sporturi la care să-ți plasezi pariul preferat, chiar și live, Stanleybet îți oferă însă și un număr important de jocuri tipice unui cazinou. Încearcă-ți așadar norocul și descoperă alături de Feeling Lucky ce-ți poate oferi acest cazinou online. Stanleybet îți oferă o aplicație mobilă pentru a te distra on-the-go, însă aceasta este disponibilă doar pentru secțiunea de pariuri sportive. Trebuie menționat însă că nu ai încă oportunitatea de beneficia de un cazinou live, acesta fiind încă în curs de licențiere. Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a acordat celor de la Stanleybet licența de operare în România, ceea ce înseamnă că tu ca jucător ești protejat și poți paria fără griji în acest cazinou.

Jocuri Cazinou

După ce selectăm cazinoul din tab-ul care se regăsește pe partea de sus a paginii, intalnim toate jocurile care ne sunt oferite, aranjate alfabetic. Avem la dispoziție 68 de jocuri pe care le putem juca atât pe bani reali cât și în mod demonstrativ. Dacă dăm clic pe secțiunea cu jocuri de tip slot, remarcăm că ne sunt afișate aceleași jocuri. În cazinoul Stanleybet așadar, avem parte numai de jocuri de tip slot. După ce-ți alegi jocul preferat, dai clic și joci direct din browser.

Fruits Shop

Fruits shop este un joc tipic cu fructe care ne este oferit de Stanleybet. Jocul este foarte colorat. Simbolurile cu care trebuie să faci combinații pe liniile câștigătoare reprezintă o serie de oameni la o petrecere care fac fețe haioase la camera de fotografiat. Jocul dispune de o calitate grafică decentă, dar nimic mai mult. Jocul se joacă cu 5 role pe 25 de linii de câștig. Îți poți schimba pariul la fiecare rotire și poți decide și câte linii câștigătoare bagi în joc. Simbolul scatter îți oferă 10 rotiri gratuite cu un multiplicator de x2. Fețele ‘wild’ te pot ajuta să câștigi mai ușor, iar dacă reușești să faci combinații cu acestea poți primi până la 250 de credite, de multiplicat cu pariul depus de tine.

Roman Empire

Imperiul Roman te așteaptă să preiei controlul în acest joc simpatic marca Portomaso Gaming. Acest joc îți oferă 5 role pentru a-ți maximaliza câștigul pe 25 de linii.

Și aici îți poți schimba atât suma pe care o pariezi cât și numărul liniilor. Nici aici nu putem considera calitatea grafică una excepțională, însă este suficientă pentru a te distra. Jocul îți poate oferi câștiguri de la 2 credite până la 500 de credite, folosindu-te de simbolurile wild. Cu simbolurile scatter poți câștiga până la 20 de rotiri gratuite.

Sofa Champion

Dacă te simți leneș și vrei să-ți petreci ziua pe canapea, ți-am găsit jocul ideal. Intră în această sufragerie virtuală care ne aduce aminte de simpaticii Simpsons. Acest joc este făcut de cei de la Portomaso Gaming. Din nou putem remarca faptul că acest joc nu a fost creat cu ideea de a ne aduce o calitate grafică elevată. În schimb, jocul se joacă foarte fluent și este destul de captivant. Joacă acum, formează combinații câștigătoare și poți devenii campionul canapelei.

Mobil

Stanleybet este un cazinou online prezent și pe dispozitivele mobile. Poți descărca aplicația pe sistemele iOS și Android. În acest fel îți poți plasa pariul preferat de oriunde te-ai afla. Aici se afla însă și problema. Jocurile din cazinou nu sunt disponibile și pe aplicație. Dacă vrei să joci în cazinou, va trebui să accesezi site-ul direct din browser. Merită remarcat că Stanleybet România este foarte activ pe Facebook și răspunde aproape instantaneu la mesajele trimise.

Relații cu clienții

Dacă ai nevoie de ajutor, poți consulta secțiunea FAQ. Acolo vei găsi un răspuns la aproape orice întrebare. Dacă nu te descurci, poți accesa live chat-ul din partea de sus a paginii. Acolo îți lași numele și adresa de e-mail, după care vei fi contactat rapid. Poți încerca însă să-i contactezi pe cei din staff-ul Stanleybet și pe Facebook, aceștia fiind foarte activi pe această platformă. Au o rată de 100% la răspunsuri, iar acestea vin aproape instantaneu pe durata programului de funcționare.

Lasă un răspuns