Prima dată într-un cazino? Iată ce trebuie să știi!

O vizită la un cazinou poate fi foarte distractivă, mai ales dacă este pentru prima dată. Poate fi, de asemenea, o experiență extrem de descurajantă. Nu e cazul să îți faci prea multe griji, este perfect în regulă să faci câteva greșeli la început, dar, pentru a nu pleca cu buzunarele goale, îți vom explica o serie de aspecte pe care trebuie să le știi la prima ta vizită la cazino, de la rotiri gratuite la bonusuri cu sau fără depunere. 

Limita de vârstă

Este bine cunoscut faptul că atât cazinourile online, cât și cele terestre au o vârstă minimă obligatorie. Cu toate acestea, în funcție de țara ta de reședință, această cerință poate varia între 18 și 21 de ani. În SUA, trebuie să ai cel puțin 21 de ani pentru a intra într-un cazino, în timp ce, în Europa, vei putea juca de îndată ce ai 18 ani. Cu toate acestea, mulți încearcă să păcălească sistemul obținând un act de identitate fals și trecând de securitate. Aceasta poate fi o practică standard în filme, dar te rugăm să ne crezi, un cazino de încredere nu va cădea niciodată în plasa acestei înșelătorii.

Criteriile de securitate sunt setate astfel încât să depisteze un act de identitate fals, așa că nici măcar nu te obosiți să încerci. Odată ce îndeplinești condițiile legate de vârstă, vei putea paria fără nicio problemă și, mai important, fără grija de a încălca regulile.

Alegerea jocurilor cu cele mai bune cote

Dacă nu ai mai jucat niciodată, atunci ai putea fi derutat de oferta impresionantă de jocuri pe care le ai la dispoziție. Ca începător, este necesar să alegi un joc cu cote bune înainte de a trece la altele mai complexe. Vei dori să petreci ceva timp jucând sloturi înainte de a trece la alte jocuri mai complexe. Cu toate acestea, sloturile nu lucrează în favoarea ta, iar șansele ca tu să atingi jackpotul sunt aproape inexistente.

Dacă vrei să pleci din cazino cu ceva bani în buzunar, atunci încearcă-ți norocul la jocurile de cărți. Dacă știi regulile, tot ce ai nevoie este puțină practică și o strategie potrivită. Jocuri precum poker, blackjack și craps sunt înclină șansele în favoarea ta, ceea ce înseamnă că ai șanse mari de câștig.

Cunoașterea elementelor de bază

Înainte de a-ți putea ocupa locul la o masă de poker, trebuie să cunoști câteva lucruri. Pentru a juca, va trebui să schimbi banii în jetoane. Poți face acest lucru la masă sau la casierie, în cazul în care joci într-un cazino terestru. Va trebui, de asemenea, să te familiarizezi cu jargonul specific pentru a înțelege ce îți spune dealerul. Cunoașterea câtorva fraze utile te va ajuta să urmărești jocul.

În afară de asta, ar trebui să ai o bună etichetă și să fii politicos cu ceilalți jucători care se află la masă. Dacă îi insultați pe ceilalți jucători, vei fi eliminat automat. Respectul față de joc și față de ceilalți jucători este o mare parte din eticheta cazinoului și ar trebui să te asiguri că o respecți.

Nu uita să lași bacșiș

O seară la cazino nu este doar o modalitate excelentă de a câștiga niște bani în plus, ci și o oportunitate de a te bucura de băuturi gratuite și de o masă rafinată. Este de la sine înțeles că ar trebui să dai bacșiș chelnerului pentru a exprima faptul că ești mulțumit de serviciu. Cu toate acestea, nu doar chelnerului ar trebui să-i dai bacșiș. Este o practică obișnuită să lași o mică atenție și dealerului.

Așadar, data viitoare când joci poker sau blackjack, reține că este considerat politicos să dai un bacșiș. Dacă vei câștiga, ar trebui să împați câștigul cu dealerul. Bineînțeles, nu trebuie să dai un procent mare din câștiguri – zece la sută este suficient.

Concluzie

Sperăm că acest articol ți-a oferit câteva indicații utile atunci când vine vorba de vizitarea unui cazinou. După cum poți vedea, nu este vorba numai distracție și jocuri – există o anumită etichetă și reguli specifice care trebuie respectate. Dacă asculți și pui în practică sfaturile noastre, cu siguranță vei deveni un profesionist în cel mai scurt timp. Mult succes!

Lasă un răspuns