Sunt jocurile de masă mai tari decât sloturile?

Să dăm oare startul acestei discuții despre care sunt cele mai bune jocuri din cazino? Să punem oare corzile ringului între două grupuri rivale care iubesc atât de mult ceea ce găsesc în cazinouri? Din fericire, suntem suficient de documentați și imparțiali încât să distingem foarte bine diferențele dintre cele două categorii și să luăm deciziile corecte față de comunitatea de jucători, dar și față de jocurile despre care vom vorbi în rândurile ce urmează. 

Fie că ne place sau nu, jocurile de masă își merită și ele locul în top, dar la fel de mult trebuie să recunoaștem că și sloturile merită o atenție desăvârșită pentru recunoaștere întregului context și bagaj istoric pe care l-au adus în scopul popularizării acestor jocuri. Prin urmare, dacă ești pregătit pentru a afla împreună care jocuri sunt mai tari dintre cele de masă și sloturi, să-i dăm bătaie!

Ai timp de gândire

Mult spus pentru o categorie de jocuri unde norocul pare a fi cel care dictează succesul uneia sau a mai multor mâini de joc. Ce înseamnă succes atunci când primești un bonus fără depunere în valoare de câteva mii de lei sau câteva sute de rotiri? Norocul este deja atins, iar succesul nu mai are cum să te evite. Ai primit sesiuni de zeci de minute la cazino gratuit. 

Dar suntem aici pentru a decide care joc este mai tare, prin urmare, care crezi că dintre cele două categorii, îți oferă mai mult timp de gândire? Evident, nu toți jucătorii au nevoie de așa ceva, dar ipotetic vorbind, dacă ar fi să ai nevoie de timp pentru strategie sau pentru o pauză care să te ajute să îți revizuiești jocul, care ar fi acea categorie? Normal că jocurile de masă sunt cele unde pauzele și timpul de gândire nu doar că sunt incluse în stilul de joc, dar sunt și recomandate pentru a evita dezastre financiare. 

Timpul de gândire din cazino este o armă foarte importantă pe care o poți folosi în scopuri variate și la toate tipurile de jocuri de masă. Sub nicio formă nu vei avea nevoie de o pauză de gândire atunci când rotești tamburii sloturilor pentru că pur și simplu nu există niciun lucru la care ar trebui să te gândești când te joci la sloturi. Nu poți lua nicio decizie, nu există strategie și nu trebuie să faci niciun efort intelectual pentru a fi câștigător la sloturi. Deci la capitolul acesta, jocurile de masă sunt mai tari pentru că îți dau șansa de a găsi soluții la probleme și îți poți găsi metode de a juca mai corect. La sloturi nu vei face nicio diferență.

Bonusuri de durată

La prima vedere, jocurile de masă ar putea să câștige și această categorie, dar sloturile sunt un concurent veritabil în ceea ce privește bonusurile. Nu o singură dată s-a întâmplat să intri în cazino, să creezi primul tău cont și să primești un bonus de bun venit sau un bonus de depunere care să te ajute și în secțiunea de cazino, dar și în categoria de sloturi. Dar care este mai bun și care bonus este mai de durată? Vom lua un exemplu standard pentru fiecare dintre ele și vom încerca să decidem care sunt cele mai indicate bonusuri pe care le poți alege în situația în care vei avea acest drept. 

Pentru început, majoritatea cazinourilor din România îți vor da între 1000 și 3000 RON bonus de 100% pentru înregistrare sau primele depuneri. La un calcul de 1-5 RON pentru fiecare mână de blackjack poți calcula și singur cât îți vor ajunge acești bani.

Dar dacă un cazino îți oferă aproximativ 800 de rotiri gratuite ce pot fi folosite la Shining Crown? Poți estima pentru cât timp te vei putea juca pe gratis, dar care durată este mai mare? Rundele de Blackjack s-ar putea prelungi pentru destul de mult timp, dar și sute de rotiri sunt o adevărată provocare. Cu toate acestea, dacă la masa de joc de Blackjack se află mai mulți jucători, cel mai probabil timpul se va prelungi. Deci secțiunea jocurilor de masă câștigă din nou.

Este mai distractiv

Din nefericire nu putem spune care dintre cele două categorii de jocuri este mai distractivă, dar putem să oferim argumente pentru fiecare dintre ele. Jocurile de masă sunt totuși din nou în avnataj având în vedere faptul că sunt mai multe categorii de jocuri de masă, cu stiluri de joc și ritmuri diferite. Sloturile vor fi la fel indiferent de tematică sau tip de joc. 

  • Jocurile de MasăPot fi jucate alături de alți jucători, pentru mai mult timp și îți oferă satisfacție atunci când propria logică a stabilit o strategie corectă de joc. Cu siguranță aceste jocuri sunt distractive dar oare sunt mai distractive decât sloturile?
  • Sloturile – Sloturile sunt simple, cu efecte sonore și efecte grafice incredibile. Nu trebuie să depui niciun efort pentru a le juca și probabil ascund experiențe diferite cu fiecare joc. Te lăsăm pe tine să decizi care este mai distractiv dintre cele două.

Concluzie

Așadar, care crezi că sunt cele mai distractive jocuri din cazino? Iar dacă știai deja sau te-ai decis asupra răspunsului tău, crezi că vei putea păstra această opinie pentru cât mai mult timp? 

Lasă un răspuns