EURO 2024, Grupa F: Georgia – Cehia 1-1

Georgia a terminat la egalitate cu Cehia, sâmbătă, la Hamburg, scor 1-1, într-un meci din grupa F de la Euro 2024.

Cum s-au marcat golurile:

Gol anulat (Min. 23): Arbitrul Daniel Siebert a anulat, în urma consultării VAR, golul înscris de Hlozek, care atinsese involuntar mingea cu mâna.

1-0 (Min. 45+4): Georges Mikautadze a transformat un penalty dictat după un henţ comis de Robin Hranac.

1-1 (Min. 59): Schick a trimis cu pieptul mingea revenită din bară după lovitura de cap a lui Ondrej Lingr după un corner.

Portarul georgian Mamardașvili a avut intervenții excelente la șuturile lui Hlozek și Schick în primele minute, precum și pe parcursul meciului. Mikautadze a marcat din singura ocazie a primei reprize pe spațiul porții. În repriza a doua, Georgia a mai fost periculoasă prin Țitaișvili și Mekvabișvili.

Cehia a avut ocazii de a prelua conducerea, dar Mamardașvili a continuat să fie providențial pentru Georgia. Schick a fost înlocuit din cauza unei accidentări, iar Chytil a avut și el o șansă importantă. În ultimele minute, Lobjanidze a ratat o ocazie uriașă pentru Georgia.

Georgia: Mamardashvili – Kvirkvelia (Gvelesiani 82), Kashia, Dvali – Kakabadze, Mekvabishvili, Kochorashvili, Tsitaishvili (Lochoshvili 62), Davitashvili (Chakvetadze 62), Kvaratskhelia (Lobzhanidze 82) – Mikautadze (Kvilitaia 88). Selecţioner: Willy Sagnol.

Cehia: Stanek – Holes, Hranac, Krejci – Coufal, Soucek, Provod (Barak 81), D. Jurasek (Sevcik 81), Cerny (Jurasek 55), Hlozek (Lingr 55) – Schick (Chytil 68). Selecţioner: Ivan Hasek

Arbitri: Daniel Siebert – Jan Seidel, Rafael Foltyn (toţi din Germania); al patrulea oficial: Irfan Peljto (Bosnia-Herţegovina)

Arbitru VAR: Marco Fritz (Germania); arbitri asistenţi VAR: David Coote (Anglia), Pol van Boekel (Olanda)

 

sursă foto: captură TV BBC

Lasă un răspuns