EURO 2024, Grupa B: Albania – Spania 0-1

Sunt șanse mari ca Spania să fie singura echipă ce va încheia grupa B de la Euro 2024 cu maximum de puncte după ce Albania a pierdut cu 0-1 partida cu Furia Roja.

Cu calificarea obținută după succesul cu Italia, Luis de la Fuente a apelat și la jucători care nu au prea evoluat în priemele două partide din Germania și rezultatul a fost același, victorie! Chiar două rezerve au decis meciul, pasă Olmo și șut elegant F. Torres, ajuns la cota zece goluri pentru naționala iberică.

Sylvinho a mutat în atac în partea a doua, cu fotbaliști de gabarit, Arber Hoxha și Armando Broja, însă spaniolii au rămas fără gol luat la Euro.

Considerată și așa outsidera unei grupe infernale, Albania a părăsit turneul demnă, în timp ce Spania  pare capabilă să meargă până la capăt în Germania.

Cum s-a marcat golul:

0-1 (Min. 13): Olmo a pasat pe culoar și Ferran Torres a trimis balonul în bara latrală și plasă interioară, în partea dreaptă a lui Strakosha, din interiorul careului albanezilor.

Formații:

Albania: Strakosha – Balliu, Djimsiti, Ajeti, Mitaj – Laçi (70 M. Berisha), Ramadani, Asllani – Asani (81 Muçi) , Manaj (59 Broja), Bajrami (70 Hoxha). Selecționer: Sylvinho

Spania: Raya – Navas, Laporte  (46 Le Normand), Vivian, Grimaldo – Merino, Zubimendi – Ferran (72 Yamal), Olmo (84 Baena), Oyarzabal – Joselu (72 Morata). Selecționer: Luis de la Fuente

Arbitru: Glenn Nyberg – Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (toți din Suedia), Rezervă: Mykola Balakin Ucraina)

Arbitru VAR: Christian Dingert (Germania), Asistenți VAR: David Coote (Anglia), Marco Fritz (Germania)

Clasament

sursa foto: captură TV BBC 

Lasă un răspuns