Cinci lucruri de știut înainte de a juca FIFA 22

Aceste Cinci lucruri de știut înainte de a juca FIFA 22 se referă la accelerarea drumului spre bani mari în Ultimate Team. Cu toate acestea, FIFA 22 înseamnă mult mai mult decât colectarea de monede în cel mai popular mod al jocurilor – cum ar fi să-ți creezi propriul club pentru a crește diviziile în carieră sau să marchezi goluri. Acestea sunt cele cinci lucruri esențiale de știut înainte de a juca.

Omite povestea „Bine ați venit la FIFA”

FIFA 22 începe cu o poveste de sine stătătoare în care jucătorul creat de dvs. se întâlnește cu David Beckham și Eric Cantona, ia parte la o bătaie de cap pe străzile Parisului și joacă la Parc Des Princes alături de Kylian Mbappe și Thierry Henry. Este inofensiv, deși cei mai mulți vor dori să sară peste pentru a începe cu FUT sau modul carieră. Întrerupeți-l în timpul uneia dintre acele scene și povestea pare de neînchis: pur și simplu nu vi se oferă opțiunea. Dar poți sări peste el. Deplasarea pe străzi și pe gazonul PSG poate fi întreruptă ca orice exercițiu obișnuit FIFA 22 – și în acest moment, vi se oferă opțiunile obișnuite, inclusiv ieșirea din meniul principal.

Create-a-club este minunat

Modul Carieră oferă acum opțiunea de a-ți crea propriul club și de a-l adăuga în orice ligă din joc – înlocuind o echipă existentă. Și este grozav! Îți alegi numele, rivalul, stemele și echipamentele de acasă și de ocazie. Numai acesta din urmă este o chiuvetă de timp genială, cu 80 de modele din care să aleagă, realizate de producători autentici: Nike, Adidas, Umbro, Puma, Hummel și New Balance.

Partea esențială pentru a fi corect în timpul configurării inițiale este fila „Echipa ta”. Experimentați cu primele două glisoare „evaluare generală” și „vârsta echipei” până când sunteți mulțumit de lista de jucători regenerați din dreapta – și rețineți că puteți lovi butonul din dreapta pentru a vedea o listă cu vârstele jucătorilor.

Metoda pachetului de bronz a dispărut

Bronze Pack Method, AKA „BPM”, a fost împiedicată de decizia controversată a EA de a elimina pachetele standard de 400 de monede din bronz din Ultimate Team. În schimb, puteți cumpăra doar pachete premium de 750 de monede. Îngreunează munca pe piață, dar poate fi totuși eficientă – ai nevoie doar de răbdare.

După ce cumpărați un pachet, verificați opțiunea „Comparați prețul” pentru fiecare jucător în parte. Orice vânzare în prezent la prețul „renunțat” – 200 de monede – ar trebui să fie ascunsă în clubul tău deocamdată. Dar cei a căror valoare este mai mare de 200 pot merge direct pe piață, la un preț comparabil cu alte carduri identice. Urmăriți-vă să faceți 1000 de monede în vânzări per pachet și, în cele din urmă, sunt asigurate profituri mari.

Descarcă 75-81 cărți de aur bine cotate

În timp ce cărțile argint și bronz la prețul de aruncare ar trebui să fie păstrate până când sunt necesare pentru Squad Building Challenges (SBC), 75-81 de aur evaluate pot fi aruncate imediat pe piața de transferuri. Nu vor aduce mega bani – dar vei primi atât de multe cărți de aur în acest sezon, prin recompense pentru Squad Battles și Division Rivals, încât nu are rost să le ții. Aplicați o regulă diferită pentru articolele cu nota 82 sau mai sus. Acestea vor fi folosite pentru sume premium odată ce aterizează SBC-urile Icon – și, deci, este mai bine să le stocați pentru moment, pentru a obține o monedă maximă mai târziu.

Mergi pe traseul LaLiga

Un ultim sfat Ultimate Team se referă la alcătuirea echipei tale. Chimia este imperativă, iar cea mai ușoară modalitate de a-l atinge maxim este asamblarea unei formații de start care să cuprindă jucători dintr-o singură divizie. Tentația este să mergi cu o echipă din Premier League pentru asta – dar milioane de alți jucători fac același lucru, mărind valoarea cărților alocate acelei competiții. În schimb, construiește echipe competitive în jurul celorlalte ligi mari, la o fracțiune din costul total EPL. LaLiga XI poate câștiga jocuri online și off, dar are mega-carți achiziționate la prețuri avantajoase.

Lasă un răspuns