Chivas Regal lansează whisky-ul Manchester United

Chivas Regal lansează whisky-ul Manchester United. Ambalajul Chivas Regal 13 ani Manchester United Limited Edition prezintă o paletă de culori remarcabilă de roșu, alb și negru vibrant, prezentând culorile echipei Manchester United, împreună cu imagini emblematice ale clubului și semnătura lui Sir Alex Ferguson în scris auriu.

Amestec neted și moale

Acest amestec exclusiv folosește stilul de neegalat al casei Chivas și este finisat selectiv în butoaie de secară americane. Primul scotch care a fost învechit timp de 13 ani de către Chivas, notele delicate de vanilie din acest amestec sunt mărite de butoaiele dulci de secară americane.

Îmbuteliat la 40% vol, se spune că whisky-ul are note de „citrice portocale dulci și suculente, ciocolată cremoasă cu lapte și o pudră de scorțișoară”.

Chivas lansează whisky-ul Manchester United

Designul izbitor

Sticla este decorată în culorile echipei Manchester United și prezintă semnătura lui Ferguson în scris auriu.

Ferguson a condus echipa din 1986 până în 2013 și a câștigat mai multe trofee decât orice alt manager din istoria fotbalului.

Expresia a fost creată ca parte a contractului de sponsorizare global de trei ani al Chivas Regal cu clubul de fotbal, care a început la începutul sezonului 2018/19.

Va fi disponibil pentru cumpărare de pe Lazada acum.

Lasă un răspuns